Prijszetting educatieve programma’s Lexima

De educatieve programma’s van Lexima worden richting onderwijs steeds schoolbreed aangeboden op basis van de totale schoolgrootte. De prijs wordt dus bepaald door het aantal leerlingen geregistreerd bij Agodi onder het instellingsnummer van jouw school.

 

Betaal je dan voor elke leerling van je school, ook al wordt het programma slechts door een deel gebruikt? Neen, zeker niet. Bij de prijszetting werd rekening gehouden met de potentiële inzetbaarheid van het programma.

 

Een voorbeeld ter verduidelijking …

Jouw school telt 175 leerlingen en je wenst graag Bouw! te implementeren op jouw school.

Bouw! is een programma dat gebruikt kan worden bij 25% van de leerlingen uit het 3de kleuter, 1e leerjaar en 2e leerjaar. Dit weten we uit wetenschappelijk onderzoek.

Gezien jouw school 175 leerlingen telt, valt jouw school onder de staffel van 1 – 199 leerlingen. De prijs bij deze staffel houdt reeds rekening met het feit dat slechts 25% van de kinderen uit 3de kleuter, 1e leerjaar en 2de leerjaar hiervan gebruik kunnen maken.

 

Dit biedt als voordeel dat jij als onderwijsprofessional geen financiële overweging moet maken in de selectie van leerlingen die baat hebben bij de extra ondersteuning via een Lexima programma. Dit is volledig in lijn met onze visie “Omdat iedereen een eerlijke kans op succes verdient”.