Het remediërend pakket

Het remediërend pakket bestaat uit nascholing met beschikbare licenties voor digitaal remediëren bij lezen, schrijven en rekenen:

  • 20 licenties (5 Bouw!, 5 Bloon, 5 Lezergame, 5 Rekenheld)
  • 1 nascholing op maat Bouw! (extra vorming kies je optioneel: Rekenheld, Lezergame, BLOON)

Extra vorming aan voordelige tarieven:

  • De 2de nascholing wijden we aan het programma Rekenheld
  • De 3de nascholing wijden we aan het programma Lezergame
  • De 4de  nascholing wijden we aan het programma BLOON

Goed om weten:

Een vorming is online, voor min. 8 en max. 18 deelnemers, tenzij je meteen voor alle 4 de vormingen kiest. Kunnen deze op 1 dag (naar keuze) plaatsvinden, dan organiseren we de vorming live op de locatie van jouw keuze.

Voorwaarden en hoe je te werk gaat om in te tekenen, lees je hieronder.

Hoe kan ik intekenen en voorwaarden
Interesse in het LSC-Remediërend pakket? Dan ga je als volgt te werk: Selecteer in de webshop de artikel(s) van jouw keuze. Het basisartikel is steeds het jaarabonnement 'LSC Remediërend pakket - 20 licenties incl. 1 vorming (Bouw!)'. Je kunt dit in je winkelmandje aanvullen met een 2de, 3de of 4de vorming. Mits de 4 vormingen op dezelfde datum en locatie kunnen ingepland worden, kan deze vormingsdag live verzorgd worden. Datum en locatie worden via een mailtje of telefoontje met Lexima afgestemd. Je rekent af en bekomt een standaard bedankt-mailtje van onze webshop.

Na een korte manuele verwerkingstijd, krijg je de nodige bevestigingsmails vanuit consulenten@lexima.be in de mailbox om van start te kunnen gaan.

Het jaarabonnement 'LSC Remediërend pakket - 20 licenties incl. 1 vorming (Bouw!)' biedt je een jaar lang toegang tot de programma's Bouw!, Rekenheld, BLOON en Lezergame aan uitzonderlijk voordelige tarieven en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd.