Schoolgrootte 300-499 leerlingen

Mis onze lanceringsactie niet!

Maak gratis gebruik van Rekenheld van 1 maart t.e.m. 2 september 2023 en volg een gratis training!

Meer info bij het webshopartikel onderaan

Extra oefenen op rekensnelheid en -nauwkeurigheid voor leerlingen van het 1ste t.e.m. 6de leerjaar met aangepaste oefeningen +, -, x en : tot 1000.

Het leerlingenaantal geregistreerd onder het instellingsnummer van jouw school bedraagt minimum 300 en maximum 499 leerlingen. De prijs op basis van dit totaal aantal leerlingen houdt rekening met de inzetbaarheid van het programma

Als school heb je de keuze tussen een schoolbreed jaarabonnement of een Plus Pakket. 

Een schoolbreed jaarabonnement maakt het programma Rekenheld toegankelijk voor je brede leerlingenpubliek en je volledige schoolteam. 

Een Plus Pakket geeft je een uiterst voordelige combinatie van licenties voor het programma Rekenheld, een training voor 2 personen, begeleiding én een rapportagetool.  

Kies je voor een 3-jarig Plus Pakket? Dan wordt de training je niet jaarlijks aangeboden, maar elke 3 jaar, waardoor de jaarprijs van het Plus Pakket toegankelijker wordt. 

Zijn er meerdere scholen in jouw scholengroep of -gemeenschap geïnteresseerd? Contacteer dan relaties@lexima.be voor een offerte op maat, want een bovenschoolse aanpak biedt je heel wat voordelen: 

  • Scherpere prijzen 
  • Tijdbesparing  
  • Flexibele inzet middelen 
  • Ervaringen delen 
  • Implementatiebegeleiding door Lexima 
  • Borging van kwaliteit & continuïteit 

Selecteer hieronder het product van je keuze.