Schoolgrootte 750-999 leerlingen

Oefenen met spelling

BLOON is het meest gebruikte oefenprogramma voor spelling. De letters van BLOON staan voor Bekijken, Lezen, Omdraaien, Opschrijven en Nakijken. Leerlingen oefenen met de spellingregels die in de klas zijn aangeboden. De regels worden verder ingeoefend door het werken in BLOON. 

Het leerlingenaantal geregistreerd onder het instellingsnummer van jouw school bedraagt minimum 750 en maximum 999 leerlingen. De prijs op basis van dit totaal aantal leerlingen houdt rekening met de inzetbaarheid van het programma

Als school heb je de keuze tussen een schoolbreed jaarabonnement of een Plus Pakket. 

Een schoolbreed jaarabonnement maakt het programma BLOON toegankelijk voor je brede leerlingenpubliek en je volledige schoolteam. 

Een Plus Pakket geeft je een uiterst voordelige combinatie van licenties voor het programma BLOON, een training voor 2 personen, begeleiding én een rapportagetool.

Kies je voor een 3-jarig Plus Pakket? Dan wordt de training je niet jaarlijks aangeboden, maar elke 3 jaar, waardoor de jaarprijs van het Plus Pakket toegankelijker wordt. 

Zijn er meerdere scholen in jouw scholengroep of -gemeenschap geïnteresseerd? Contacteer ons voor een gesprek, want een bovenschoolse aanpak biedt je heel wat voordelen:

  • Scherpere prijzen
  • Tijdbesparing
  • Flexibele inzet middelen
  • Ervaringen delen
  • Implementatiebegeleiding door Lexima
  • Borging van kwaliteit & continuïteit

Lees hier alle info

Selecteer hieronder het product van je keuze.