Eekhout Academy

Over de samenwerking Samen de schouders zetten onder professionalisering van het onderwijs: informeren, inspireren, ... een gezamenlijk doel.
Eekhout team-opl. 1 Volg met je team (tot max. 25 p) de opleiding "Wat na Koala? Preventief leesproblemen aanpakken ...".
Eekhout team-opl.2 Volg met je team (tot max. 25 p) de opleiding "Hoe leerlingen met STOS op een effectieve manier begeleiden doorheen de schoolloopbaan? ...".
Eekhout team-opl.3 Volg met je team (tot max. 25 p) de opleiding "De meerwaarde van compenserende software voor leerlingen met dyslexie en andere leerproblemen ...".

Signpost

Over de samenwerking Alinea wordt sinds 2019 als enig compenserend programma aangeboden als onderdeel van de Academic Software van Signpost.

Vorming i.s.m. een externe partner

Lexima werkt nauw samen met andere professionele organisaties die actief zijn in het onderwijsveld. Partners die het onderwijs, net als Lexima, op een effectieve en duurzame manier willen ondersteunen.  Samen bekijken we hoe we dit voor elkaar kunnen krijgen en werken we een gezamenlijk aanbod uit dat inzet op professionalisering.

We doen hierbij beroep op de expertise van de partner in combinatie met de Lexima-aanpak. Dat laatste bestaat uit een sterk inhoudelijk verhaal, gedragen door externe gastsprekers uit de academische wereld of uit het onderwijsveld zelf & door de Lexima-inhoudsdeskundigen die de programma's door en door kennen.

Dit aanbod wordt op maat van de partner ingericht en, vaak tijdelijk, aangeboden. Verken hieronder het huidige aanbod.

Ben je een organisatie actief in professionalisering van het onderwijsveld en zie je mogelijkheden in een samenwerking met Lexima? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via consulenten@lexima.be.